Maşină de lux, în valoare de peste 35.000 euro, căutată în Franţa, descoperită la Vama Sighet

Un autoturism de lux, în valoare de peste 35.000 de euro, căutat în Franţa, unde figura în baza de date ca fiind furat, a fost identificat de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere Sighet.

191 afișări
Imaginea articolului Maşină de lux, în valoare de peste 35.000 euro, căutată în Franţa, descoperită la Vama Sighet

Maşină de lux, în valore de peste 35.000 euro, căutată în Franţa, descoperită la Vama Sighet

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de Poliţia de Frontieră, în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, s-a prezentat la control, pentru a intra în ţară, un bărbat de 41 de ani, la volanul maşinii, un autoturism de lux.

Poliţiştii de frontieră au făcut verificări şi au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile franceze.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, fabricat în 2018, în valoare de peste 35.000 euro, a fost confiscat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici