Maşina de spălat cu uscător de rufe, perfectă pentru haine, perfectă pentru mediu (P)

Profită de beneficiile eficienţei şi durabilităţii pentru haine impecabile şi un consum redus de energie cu noua maşină de spălat cu uscător de rufe

1623 afișări
Imaginea articolului Maşina de spălat cu uscător de rufe, perfectă pentru haine, perfectă pentru mediu (P)

O nouă eră în spălarea şi uscarea hainelor cu maşina de spălat cu uscător de rufe

Maşina de spălat cu uscător de rufe este cel mai inovator mod de a scuti energie, timp şi efort, dar mai ales de a proteja hainele, atât pe timpul spălării cât şi al uscării. Spre deosebire de maşinile de spălat obişnuite, acum uscătorul încorporat oferă beneficii pe care alte electrocasnice nu le deţin, iar rufele deteriorate sau uscate necorespunzător nu mai sunt de actualitate.

Spălare şi uscare de cea mai înaltă calitate pentru păstrarea hainelor ca noi

Gata cu provocarea uscatului hainelor pe terasă! Masina de spalat cu uscator este aici pentru a te salva de aceste neplăceri astfel că nu mai trebuie să te îngrijorezi că hainele tale preferate nu se vor usca corespunzător, deoarece acestea beneficiază de o tehnologie avansată care permite uscarea oricarui tip de material. Fie că ai haine din bumbac sau mătase, nu mai trebuie să-ţi faci griji cu privire la gradul lor de uscare.

Cu ajutorul acestei maşini de spălat inovatoare poţi economisi timp şi spaţiu şi nu mai trebuie să aştepţi zile întregi până când hainele tale se usucă. Aceasta este soluţia perfectă dacă ai un program aglomerat şi doreşti să-ţi petreci timpul liber făcând lucruri mai plăcute decât aşteptând ca hainele tale să se usuce pentru a le putea purta.

Odată ce ai ales programul de spălare şi uscare pentru fiecare tip de material, hainele se vor usca rapid fără niciun risc de deteriorare sau de uscare inegală.

Uscător de rufe cu sisteme 3DSense, Cyclone Care, Delicate Care

Tehnologia 3DSense este o inovaţie remarcabilă în lumea electrocasnicelor. Această tehnologie avansată utilizează senzori de ultimă generaţie pentru a scana cu precizie ţesăturile hainelor tale şi pentru a regla automat setările de uscare, astfel încât să obţii rezultate uniforme şi haine perfect uscate, folosind un uscator de rufe ce dispune de astfel de senzori.

Senzorii 3DSense sunt capabili să detecteze nivelul de umiditate din fiecare haină şi să ajusteze setările de uscare în consecinţă. Această tehnologie nu numai că asigură o uscare uniformă, dar previne de asemenea deteriorarea hainelor prin suprauscare.

Acest sistem inteligent face ca utilizarea maşinii de spălat cu uscător să fie o experienţă pe cât de plăcută pe atât de eficientă. Nu mai trebuie să-ţi faci griji că hainele tale nu se vor usca corespunzător sau că vor fi afectate de temperaturile ridicate de uscare. Tehnologia 3DSense pentru uscare exactă îţi oferă siguranţa şi confortul de a şti că hainele tale sunt pe mâini bune şi vor fi uscate exact aşa cum trebuie.

Uscătoarele de ultimă generaţie sunt prevăzute de asemenea cu sistemul Cyclone Care care utilizează tehnologia 3DSense. Cyclone Care este o tehnologie impresionantă care vine în ajutorul celor care caută o metodă eficientă şi rapidă de a-şi usca hainele. Această tehnologie utilizează senzorii avansaţi 3DSense pentru a scana cu atenţie fiecare ţesătură indiferent de material şi pentru a ajusta setările de uscare în consecinţă. Astfel, hainele tale sunt uscate uniform, fără a fi afectate.

Funcţia inovatoare Cyclone Care cu tehnologie 3DSense ce menţine hainele pufoase şi călduroase, are capacitatea de a detecta nivelul de umiditate din fiecare haină şi de a ajusta viteza de rotaţie şi temperatura de uscare pentru a obţine cele mai bune rezultate. Această tehnologie nu numai că usucă hainele într-un timp mai scurt, dar previne şi deteriorarea acestora prin suprauscare.

Datorită tehnologiei Cyclone Care cu  senzori 3DSense, utilizarea uscatorului de rufe devine o experienţă plăcută şi fără griji. Nu mai trebuie să-ţi faci griji că hainele tale se vor usca inegal sau că vor fi afectate de temperaturile ridicate de uscare. Cyclone Care îţi oferă siguranţa şi confortul de a şti că hainele tale vor fi uscate uniform şi corespunzător ţesăturii.

Sistemul Delicate Care este un alt aliat de încredere. Indiferent dacă ai hainele delicate sau mai rezistente, din mătase sau lână sau din materiale pentru haine de exterior, acest sistem de uscare este creat special pentru a le proteja şi usca într-un mod delicat şi eficient. Alege sistemul Delicate Care şi descoperă cum spălatul hainelor poate fi o adevărată artă, care îţi înfrumuseţează viaţa şi îţi face lucrurile să fie ca noi!

Şi pentru că hainele tale merită doar ce e mai bun, sistemul Gentle Care este că un răsfăţ pentru ele. Cu o tehnologie de uscare ce reduce temperatura la jumătate, economisind energie, vei putea să îţi usuci hainele preferate cu blândeţe, fără a le deteriora sau decolora. Astfel, vei putea să le porţi cu mândrie pentru mai mult timp, fără a le pierde din strălucirea şi frumuseţea lor.

Şi pentru a face totul mai uşor şi mai eficient, sistemul SensiCare vine cu un nou nivel de inteligenţă. Acesta ajustează automat durata ciclului de spălare în funcţie de nivelul de umiditate din fiecare încărcătură, economisind energie şi timp. Astfel, ai mai mult timp pentru a te bucura de viaţă şi pentru a face ceea ce îţi place, în timp ce hainele tale preferate sunt curate şi îngrijite.

Maşina de spălat rufe cu uscător îţi asigură eficienţa energetică de care ai nevoie

Program revoluţionar UltraWash

Cu programul revoluţionar UltraWash, spălarea hainelor la o temperatură scăzută nu mai este o provocare. La doar 30 de grade Celsius, hainele tale se vor curăţa perfect, economisind în acelaşi timp cu până la 30% mai multă energie faţă de un program de spălare obişnuit pentru haine din bumbac la 40 de grade Celsius. Aceasta nu numai că reduce impactul asupra mediului, dar te ajută să economiseşti bani la facturile de utilităţi.

Pe de altă parte, de multe ori, un ciclu complet de spălare nu este necesar pentru a reîmprospăta hainele tale. Pentru aceste momente, programul de Reîmprospătare cu abur vine în ajutorul tău. Nu numai că economiseşti apă, dar prelungeşti şi durata de purtare a hainelor tale. Aburul netezeşte cutele şi elimina mirosurile neplăcute, astfel încât hainele tale vor arăta şi mirosi ca noi fără a fi nevoie să le calci. Multe maşini de spălat şi uscătoare moderne sunt prevăzute cu programul de Reîmprospătare cu abur, astfel încât vei putea să ai hainele împrospătate rapid şi fără adaos de apă, oricând ai nevoie.

Sertar Universal Dose pentru activarea rapidă a capsulelor PODS

Sertarul Universal Dose este mai mult decât un simplu sertar pentru detergenţi. Acesta utilizează jeturi de apă special concepute pentru a activa capsulele PODS cu 60% mai rapid decât atunci când sunt folosite în tambur. Astfel, vei putea să îţi speli hainele preferate în cel mai scurt timp posibil, indiferent de cât de aglomerată este ziua ta.

În ce priveşte detergentul este important să foloseşti cantitatea corectă pentru a evita deteriorarea fibrelor hainelor tale. Greutatea încărcăturii şi duritatea apei sunt doar doi dintre factorii care trebuie luaţi în considerare atunci când dozezi detergentul, iar aceasta poate fi o sarcina complexă pentru mulţi dintre noi. Din fericire, există o opţiune convenabilă şi sustenabilă pentru planetă. Maşinile de spălat rufe cu uscator sunt prevăzute cu tehnologia AutoDose, care dozează automat cantitatea potrivită de detergent şi balsam pentru fiecare încărcătură. Astfel, vei putea să îţi speli hainele preferate cu eficientă maximă, fără a fi nevoie să te mai gândeşti la cantitatea de detergent necesară sau la impactul sau asupra mediului înconjurător.

Filtru special pentru microparticule din plastic care reduce impactul asupra mediului

În plus, filtrul special pentru microparticulele din plastic captează până la 90% din fibrele de microplastice mai mari de 45 de microni eliberate de îmbrăcămintea sintetică. Această este o veste excelentă pentru mediul înconjurător, deoarece reduce impactul asupra mediului şi ajută la prevenirea poluării cu microplastice. Cel puţin 50% din plasticul acestui microfiltru este reciclat.

Tehnologia spalarii si uscarii rufelor pentru haine ca noi care durează

În lumea de azi îngrijirea hainelor devine o artă. Cu o tehnologie de ultimă generaţie şi design inovator, masina de spalat cu uscator reprezintă cel mai avansat sistem de îngrijire a ţesăturilor disponibil pe piaţă. Astfel, poţi să îţi îngrijeşti hainele preferate acasă cu încredere, indiferent dacă sunt delicate, din lână sau cu indicaţia "doar spălare manuală" şi vei putea să te îmbraci elegant în fiecare zi bucurându-te de un stil fără limitări.

Imaginaţi-vă că hainele dumneavoastră îşi păstrează forma şi textura pentru mai mult timp. Haine din mătase care nu se şifonează, articole din lână care nu se micşorează şi haine de exterior care rămân impermeabile. Masina de spalat cu uscator integrat face acest lucru posibil prin tehnologia să avansată şi programele special concepute pentru fiecare tip de ţesătură.

În plus, îţi oferă libertatea de a usca hainele într-un uscător de rufe, chiar şi cele cu care nu visai să poţi face acest lucru vreodată. Astfel, vei putea să îţi usuci hainele preferate rapid şi cu grijă, fără a fi nevoie să le întinzi sau să le calci.

Descoperă cum poţi să îţi îngrijeşti hainele preferate într-un mod revoluţionar, economisind bani, energie şi având grijă de mediul înconjurător. Astfel, vei putea să te bucuri de stilul tău fără a compromite calitatea sau durabilitatea hainelor tale preferate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici