Maşină depistată de aparatul radar rulând cu viteză mare în apropierea unei treceri de pietoni

O maşină a fost depistată de aparatul radar în timp ce se deplasa cu viteză foarte mare în apropierea unei treceri de pietoni dintr-o localitate din judeţul Bacău. În urmă cu două zile, în zonă s-a produs un accident grav.

594 afișări
Imaginea articolului Maşină depistată de aparatul radar rulând cu viteză mare în apropierea unei treceri de pietoni

Sâmbătă, un echipaj de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Bacău a depistat în localitatea Sascut, un şofer de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2-E 85, cu viteza de 142 km/h.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei. De asemenea, şoferului i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie, au anunţat poliţiştii.

„Facem referire la zona unde joi, 23 februarie a.c, a fost accidentat un pieton pe trecerea de pietoni semnalizată. Poliţiştii rutieri continuă să acţioneze zilnic, pe drumurile publice din judeţ pentru monitorizarea traficului rutier, îndeosebi în zonele cu risc ridicat de accidente rutiere, însă exemplul de mai sus demonstrează încă o dată că, deşi atragem atenţia asupra conduitei preventive, mai sunt conducători auto indisciplinaţi”, au precizat poliţiştii din Bacău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
maşină,
radar,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici