Maşina în care se afla ÎPS Teodosie, surprinsă pe Autostrada Soarelui cu 235 km/oră

  • Un tânăr de 28 de ani a fost prins la volan circulând pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa cu viteza de 235 de kilometri pe oră.
  • În maşină era ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.
  • Viteza maximă legală pe Autostradă este de 130 kilometri pe oră.
2459 afișări
Imaginea articolului Maşina în care se afla ÎPS Teodosie, surprinsă pe Autostrada Soarelui cu 235 km/oră

Potrivit Poliţiei Constanţa, miercuri, în jurul orei 15.50, poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2, sensul de mers Bucureşti - Constanţa, au depistat, la km 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism care a fost înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei.

De asemenea, tânărului i-a fost reţinut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile.

Surse din anchetă spun că în maşina condusă de tânărul de 28 de ani se afla ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, pe locul din dreapta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici