Maşină lovită de tren, lângă o gară din Braşov. Şase victime, trafic feroviar blocat

O maşină a fost lovită de tren, joi, lângă gara Bartolomeu din Braşov.

243 afișări
Imaginea articolului Maşină lovită de tren, lângă o gară din Braşov. Şase victime, trafic feroviar blocat

Maşină lovită de tren, lângă o gară din Braşov. Şase victime, trafic feroviar blocat

Accidentul de circulaţie a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată, situată în intersecţia străzilor De Mijloc şi Borzeşti, unde un autoturism a fost lovit de tren.

Primele date indică şase persoane rănite, pentru care echipajele medicale acordă sprijin.

Traficul feroviar este blocat.

Săptămâna trecută, două femei au murit după ce au fost lovite de un tren de călători pe calea ferată situată între localităţile Cristian şi Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
maşină,
tren,
victime

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici