Maşină răsturnată pe câmp în Olt. Şoferul a murit, alţi doi bărbaţi au fost răniţi

Un bărbat de 42 de ani din comuna Morunglav, judeţul Olt, a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat într-o curbă, din cauza vitezei. Alţi doi bărbaţi au fost răniţi.

256 afișări
Imaginea articolului Maşină răsturnată pe câmp în Olt. Şoferul a murit, alţi doi bărbaţi au fost răniţi

Maşină răsturnată pe câmp în Olt. Şoferul a murit, alţi doi bărbaţi au fost răniţi

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe DN 65.

Potrivit IPJ Olt, un bărbat de 42 de ani din comuma Morunglav nu a adaptat viteza într-o curbă, iar maşina a ieşit de pe şosea răsturnându-se pe câmp.

În urma accidentului, şoferul a murit, iar alţi doi bărbaţi, de 19 şi 30 de ani, din aceeaşi localitate, au fost răniţi.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici