Video Maşini de lux confiscate în urma unor descinderi la Strehaia şi Drobeta Turnu Severin

Poliţiştii au descins, marţi, în şase locuinţe din localităţile Strehaia şi Drobeta Turnu Severin, de unde au ridicat patru maşini de lux, bani, precum şi bunuri provenite din infracţiuni, două persoane fiind reţinute pentru 24 de ore.

452 afișări

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, acţiunea s-a desfăşurat la locuinţele mai multor persoane suspectate de infracţiuni economice.

Descinderile au avut loc marţi dimineaţă la şase locuinţe din oraşele Strehaia şi Drobeta Turnu Severin, în baza unor mandate de percheziţie emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia.

În urma descinderilor, oamenii legii au confiscat patru autoturisme de lux, fiecare având o valoare cuprinsă între 50.000 - 100.000 de euro, precum şi o autoutilitară.

"De asemenea, poliţiştii au ridicat şi alte bunuri provenite din săvârşirea de infracţiuni, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, suma de 27.000 de lei şi monezi din metal galben care par a fi din aur", se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Două dintre persoanele suspectate de infracţiuni economice au fost reţinute de procurori pentru 24 de ore, fiind cercetate într-un dosar penal de către Serviciul de Investigare a Fraudelor Mehedinţi întrucât sunt suspectate că au creat un prejudiciu de 119.000 de lei unor societăţi comerciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici