Maşinile parcate care împiedică circulaţia în sectorul 6, ridicate din 3 noiembrie

Primăria Sectorului 6 începe, din 3 noiembrie, să ridice maşinile şi remorcile parcate în intersecţii, cele care împiedică circulaţia, precum şi autovehiculele care staţionează pe banda unu, pe care circulă mijloacele de transport în comun.

129 afișări
Imaginea articolului Maşinile parcate care împiedică circulaţia în sectorul 6, ridicate din 3 noiembrie

Maşinile parcate care împiedică circulaţia în sectorul 6, ridicate din 3 noiembrie (Imagine: Mediafax Foto)

Iniţial, acţiunea a vizat în special maşinile scoase la vânzare pe domeniul public, cele parcate sau staţionate pe spaţiul verde, precum şi maşinile parcate neregulamentar care împiedică circulaţia pe bulevardele principale, precizează Primăria Sectorului 6 într-un comunicat de vineri.

Autorităţile locale au decis ridicarea tuturor maşinilor parcate în intersecţii şi cele care staţionează neregulamentar pe banda unu, cea pe care circulă mijloacele de transport în comun.

Potrivit sursei citate, reglementarea activităţilor de ridicare, transport, depozitare şi eliberare a vehiculelor staţionate neregulamentar a fost prevăzută într-o hotărâre a Consiliului Local Sector 6 din luna februarie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici