Măsura luată de Putin care arată că i-a ajuns cuţitul la os. Bugetarii, obligaţi să renunţe la lux

Preşedintele Rusiei a decis să scadă cheltuielile, impunând folosirea doar a maşinilor „made in Russia” pentru oficialii de stat.

51438 afișări
Imaginea articolului Măsura luată de Putin care arată că i-a ajuns cuţitul la os. Bugetarii, obligaţi să renunţe la lux

Măsura luată de Putin care arată că i-a ajuns cuţitul la os. Bugetarii, obligaţi să renunţe la lux

Preşedintele rus Vladimir Putin a cerut oprirea achiziţiei de către stat de maşini de fabricaţie străină pentru funcţionarii publici şi favorizarea celor interne.

„Mai multe ministere şi entităţi au cerut menţinerea achiziţiilor, în special a maşinilor fabricate în străinătate, dar acest lucru trebuie exclus în totalitate şi toţi oficialii trebuie să treacă la maşini autohtone”, a spus liderul de la Kremlin, în cadrul unei întâlniri cu oameni de afaceri ruşi.

Potrivit lui Putin, „nu se va întâmpla nimic groaznic dacă se vor folosi mijloace de transport ceva mai modeste”.

„Dimpotrivă, toţi aceşti oficiali magnifici trebuie să înţeleagă că este necesar să aspirăm la dezvoltarea mărcilor naţionale, a maşinilor naţionale şi a altor producţii naţionale”, a continuat el.

După începutul războiului în Ucraina şi impunerea sancţiunilor occidentale, marea majoritate a producătorilor auto străini cu fabrici în Rusia au părăsit ţara, ceea ce a determinat industria auto rusă să ia măsuri pentru a rămâne pe linia de plutire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
putin,
lada,
maşini

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici