Măsuri anticaniculă. Apa Nova oferă sprijin autorităţilor şi bucureştenilor prin amânarea lucrărilor de mentenanţă, funcţionarea celor 59 de cişmele şi livrarea de apă prin minicisterne

Având în vedere temperaturile caniculare înregistrate în Capitală, Apa Nova - Compania de Ape Bucureşti (ANCAB) - vine în sprijinul autorităţilor locale şi al bucureştenilor, se arată într-un comunicat transmis vineri de administratorul reţelei publice de distribuire şi canalizare a apei.

245 afișări
Imaginea articolului Măsuri anticaniculă. Apa Nova oferă sprijin autorităţilor şi bucureştenilor prin amânarea lucrărilor de mentenanţă, funcţionarea celor 59 de cişmele şi livrarea de apă prin minicisterne

Măsuri anticaniculă. Apa Nova oferă sprijin autorităţilor şi bucureştenilor prin amânarea lucrărilor de mentenanţă, funcţionarea celor 59 de cişmele şi livrarea de apă prin minicisterne

Toate lucrările de mentenanţă sau investiţii la reţeaua de apă potabilă au fost deja reprogramate pentru a nu afecta livrarea apei către populaţie, în zilele caniculare; singurele lucrări la care se va interveni sunt cele de avarii, cu maximă promptitudine”. De exemplu, „la avaria din strada Maximilian Popper de ieri, 29 iunie 217, s-a intervenit în 20 minute de la primirea sesizării”, precizează Apa Nova.

De asemenea, ANCAB susţine ideea Municipalităţii de amplasare a corturilor anti-caniculă din Bucureşti şi „oferă asistenţă cu apă din reţea, gratuit, pentru toate locaţiile, în funcţie de necesarul de apă stabilit de echipele Primăriei”.

În acelaşi timp, „compania noastră a pregătit deja 4 minicisterne de apă care vor avea trasee prin Capitală şi vor livra apă rece peste tot unde va fi nevoie, alături de Caravana ANCAB, care e dotată inclusiv cu lăzi frigorifice care conţin apă proaspătă din reţea”, anunţă compania.

„În continuarea preocupării pentru servirea interesului public, ANCAB informează zilnic publicul despre calitatea apei, inclusiv prin intermediul televiziunilor şi al ecranelor din staţiile de metrou. Apa din reţea este monitorizată în timp real şi respectă toate normele de calitate. Este important de ştiut că toate cele 59 de cişmele administrate de ANCAB sunt funcţionale şi au fost verificate pentru a putea să livreze apă proaspătă şi de calitate celor care au nevoie. Iar fântânile aflate în administrarea companiei vor avea din timp în timp jetul modificat de tip vapori de apă pentru răcorire”, menţionează Apa Nova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici