Mazăre a inspectat carele alegorice care vor participa la carnavalul de la Mamaia

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a inspectat, miercuri după-amiază, carele alegorice care vor defila sâmbătă în staţiunea Mamaia, dorind să vadă care arată cel mai bine. Mazăre, care a spus că se va costuma în regele Ludovic al XIV-lea, a dorit să-l aleagă pe cel pe care se va afla la carnaval.

346 afișări
Imaginea articolului Mazăre a inspectat carele alegorice care vor participa la carnavalul de la Mamaia

Radu Mazăre (magine: Cristi Cimpoes-Mediafax Foto)

"Facem o inspecţie a carelor. Sincer să fiu, unele m-au cam dezamăgit, mă aşteptam să fie mai pompoase la valoarea investiţiilor pe care le-au făcut în staţiune, dar poate la anul. Deci, vrem să vedem care e cel mai impozant pe care voi defila eu", a afirmat Radu Mazăre, citat de corespondentul MEDIAFAX.

El a anunţat că pentru parada din 6 iulie se va costuma în Ludovic al XIV-lea.

"Eu voi fi Regele Soare, voi fi Ludovic al XIV-lea, care a avut 18 copii şi care a domnit 72 de ani. Voiai să aleg vreun papleacă, ce a stat numai în fundul nevestei? De fapt, ştii că în istorie mai toţi conducătorii au avut mulţi copii şi multe iubite", a afirmat Mazăre.

Întrebat dacă se regăseşte în Regele Soare, primarul a răspuns: "Pe undeva, da, dacă ne gândim la iubite, da, dacă ne gândim şi la faptul că a fost una din cele mai prospere perioade ale Franţei şi eu zic că e una din cele mai prospere ale staţiunii Mamaia şi ale oraşului Constanţa, sigur mult mai mic, la altă dimensiune", a precizat primarul Constanţei.

Mazăre speră ca planurile să nu fie stricate de ploaie pentru că, în aceste condiţii, parada va fi amânată, pentru că ploaia "va strica penele, fetele şi carele, strică tot".

Prima paradă a carelor alegorice în acest sezon estival va avea loc în data de 6 iulie în staţiunea Mamaia. Carele vor porni din parcarea de lângă Telegondolă, aflată lângă Hotelul Perla, şi vor parcuge staţiunea până în Piaţeta Cazino. Alături de reprezentanţii cluburilor şi de animatoare se va afla şi primarul Radu Mazăre, costumat în regele Ludovic al XIV-lea.

Este pentru al doilea an consecutiv când are loc parada carelor alegorice în Mamaia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici