Mazăre: Pe oamenii care vin la Mamaia nu îi interesează ce spune Băsescu

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, consideră că oamenii care vin în Mamaia nu sunt interesaţi că Traian Băsescu a spus că este mizerie în staţiune şi crede că şeful statului ar fi putut să remarce şi investiţiile care s-au făcut şi că numărul de turişti a crescut de trei ori faţă de acum zece ani.

654 afișări
Imaginea articolului Mazăre: Pe oamenii care vin la Mamaia nu îi interesează ce spune Băsescu

Mazăre: Pe oamenii care vin la Mamaia nu îi interesează ce spune Băsescu (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat luni, la finalul şedinţei Consiliului Local, cum comentează afirmaţia lui Traian Băsescu potrivit căreia în Mamaia este mizerie, Radu Mazăre a răspuns: "Ce să spună şi el săracu'? Poate să spună că acum sunt de trei ori mai mulţi turişti decât acum zece ani, că s-a dezvoltat, că e o zonă cu investiţii?"

Atunci când i s-a spus că în staţiune sunt puţine coşuri de gunoi, Mazăre a afirmat că este adevărat, dar situaţia se va schimba anul viitor, după reabilitarea falezei.

De asemenea, el a spus că şi în Londra, pe una dintre cele mai importante străzi, este mizerie la sfârşitul unei zile.

"Asta am constatat şi eu (n.r. - că sunt prea puţine coşuri de gunoi), mi-a spus cineva pe plajă, e adevărat, numai că noi anul viitor schimbăm toată faleza şi atunci o să punem toate dotările astea urbane mai multe. Dar să-ţi spun ceva. Gândiţi-vă că într-un weekend în staţiune sunt între 100 şi 150.000 de oameni. Aţi fost vreunul la Londra, pe Oxford Street, să vedeţi ce se întâmplă seara după ce trec oamenii aşa cum trec pe aici, pe faleză? Este o mizerie şi o împuţeală de zece ori mai mare decât în Mamaia pentru că este greu la o sută şi ceva de mii de oameni să întreţii într-un spaţiu atât de mic şi atât de dens. Iar românul, să fim serioşi, că nu este tipul cel mai educat din Europa, eu nu critic, Doamne-fereşte, dar mai bem berea, lăsam sticla acolo, PET-ul. Dacă vreau cu tot dinadinsul să găsesc pe nu ştiu unde, într-un colţ de restaurant, după dos, nişte mizerie, sigur că o găsesc, dar crezi că îi interesează pe oamenii care vin la Mamaia şi care sunt mulţumiţi ce spune Băsescu?" a afirmat Radu Mazăre.

Preşedintele Traian Băsescu a petrecut câteva ore, vineri seară, într-un complex hotelier aflat între Mamaia şi Năvodari, împreună cu soţia sa, Maria, şeful statului spunând că s-a simţit bine acolo, singura sa nemulţumire fiind legată de Mamaia pentru că nu ar fi suficient de curată.

"Mi-a plăcut aglomeraţia din Mamaia, dar nu mi-a plăcut mizeria din Mamaia.Dacă v-aţi uitat când să intri pe faleza din Mamaia, e murdar. (...) Nu-i suficient de curată faţă de câte spectacole de-astea gen Las Vegas vedem la televizor. Când ajungi în Mamaia e o oarecare decepţie", a mai afirmat şeful statului.

Întrebat ce staţiune preferă între Mamaia şi Neptun, Băsescu a ales Neptun.

"În Mamaia nu aş putea să simt că mă odihnesc, prefer să stau la Neptun şi dacă vreau puţină atmosferă de Mamaia să mă duc până în Mamaia, dar să stau în Neptun', a explicat preşedintele.

Şeful statului s-a aflat la acest sfârşit de săptămână pe litoral.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici