MECTS a afişat pe site listele centrelor unde va fi organizat luni examenul de bacalaureat

Ministerul Educaţiei a afişat pe site listele centrelor unde va fi organizat luni examenul de bacalaureat, centralizarea vizând toate inspectoratele şcolare judeţene.

55 afișări
Imaginea articolului MECTS a afişat pe site listele centrelor unde va fi organizat luni examenul de bacalaureat

MECTS a afişat pe site listele centrelor unde va fi organizat luni examenul de bacalaureat (Imagine: Nicu Mircea/Mediafax Foto)

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) a centralizat datele din teritoriu referitoare la centrele de examen în care se va desfăşura luni, 31 mai, proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională din cadrul examenului de bacalaureat.

Potrivit acestei statistici, proba va fi susţinută în cele 1.419 unităţi de învăţământ stabilite ca centre de examen, conform graficului iniţial.

Lista nominală a acestor centre la nivelul fiecărui judeţ este disponibilă pe site-ul MECTS, www.edu.ro, secţiunea Noutăţi.

Proba de evaluare a competenţelor într-o limbă străină din cadrul examenului de bacalaureat se va desfăşura în condiţii normale, în perioada 31 mai - 4 iunie., în toate cele 1.419 centre, a anunţat ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici