MEDIAFAX TALKS ABOUT HEALTH REFORM - CEO Alico Asigurări: Asigurarea facultativă de sănătate ar putea ajunge între 300 şi 400 de euro

Theodor Alexandrescu, CEO al Alico Asigurări, a declarat, luni, în cadrul dezbaterii Mediafax Talks about Health Reform, că asigurarea facultativă de sănătate ar putea ajunge, conform calculelor făcute de societatea pe care o reprezintă, undeva între 300 şi 400 de euro pe an.

215 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX TALKS ABOUT HEALTH REFORM - CEO Alico Asigurări: Asigurarea facultativă de sănătate ar putea ajunge între 300 şi 400 de euro

Theodor Alexandrescu (Imagine: Silviu Mihai/Mediafax Foto)

"În primul rând, pentru a putea cuantifica riscul, deci şi prima aferentă, trebuie să ştim la ce suplimentăm, dar probabil că undeva între 300 şi 400 de euro pe an, în funcţie de cât de mare este acest pachet, pentru a oferi şi suplimentar şi complementar", a spus Alexandrescu.

El a precizat că este o primă la care s-a făcut un minim calcul, dar nu poate fi un calcul final, pentru că nu se ştie cât de mare va fi acest pachet şi depinde mult şi de deductabilitate.

La dezbaterea Mediafax Talks about Health Reform, organizată împreună cu Ministerul Sănătăţii, au participat, luni, peste 200 de invitaţi.

În cadrul evenimentului Mediafax, au dezbătut proiectul legii sănătăţii ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei, Marius Filip, medic şef CNAS, Theodor Alexandrescu, CEO Alico Asigurări, Sorin Popescu, şef grup comunicare ARPIM, Laurenţiu Mihai, director executiv APMGR, Marius Savu, director general al Administraţiei Spitalelor, Cristian Hotoboc, preşedinte al Alianţei pentru Sănătate.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici