Mediaş: 16 angajaţi ai unei fabrici s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Un număr de 16 angajaţi ai unei fabrici de încălţăminte din Mediaş, judeţul Sibiu, au fost internaţi, luni, la spitalul din localitate, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, la serviciu.

17 afișări
Imaginea articolului Mediaş: 16 angajaţi ai unei fabrici s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Mediaş: 16 angajaţi ai unei fabrici s-au intoxicat cu monoxid de carbon (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Mediaş, 16 persoane au fost transportate la spitalul din localitate, după ce au acuzat dureri de cap, greţuri, vărsături şi tulburări de vedere.

Zece dintre persoane au fost transportate de către Serviciul de Ambulanţă, iar alte şase de către SMURD Mediaş.

Conform surselor citate, toate cele 16 persoane au rămas internate sub supravegherea medicilor, iar din primele informaţii reiese că este vorba despre intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Toate persoanele au fost luate de la locul de muncă, respectiv de la o fabrică de încălţăminte din Mediaş, majoritatea pacienţilor fiind femei tinere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici