Medic din Ialomiţa, acuzat că a bruscat un copil în timpul unui consult medical. Poliţia face anchetă

Poliţiştii din Ialomiţa fac cercetări pentru purtare abuzivă, după ce un părinte a sunat la 112 şi a reclamat că un medic i-a bruscat fetiţa de 5 ani, în timpul controlului medical. Incidentul ar fi avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

773 afișări
Imaginea articolului Medic din Ialomiţa, acuzat că a bruscat un copil în timpul unui consult medical. Poliţia face anchetă

Medic din Ialomiţa, acuzat că a bruscat un copil în timpul unui consult medical. Poliţia face anchetă

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ialomiţa, Ludmila Dascălu, a declarat că poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru purtare abuzivă, după ce un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia a fost reclamat că a bruscat o fată de 5 ani.

„Un bărbat a apelat 112 şi a sesizat că medicul, în timpul controlului, i-a bruscat fetiţa adusă la spital pentru consult. Au fost audiate ambele părţi. Este deschis dosar penal şi se continuă cercetările“, a spus, corespondentului MEDIAFAX, Ludmila Dascălu.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia nu a putut fi contactată până la ora transmiterii acestei ştiri.

Taguri:
medic,
anchetă,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici