Medici austrieci: Este necesară operaţia în cazul lui Teo Trandafir. Starea pacientei s-a agravat

Medicii de la Clinica AKH din Viena au decis că intervenţia chirurgicală în cazul lui Teo Trandafir este necesară pentru a controla procesul inflamator al pancreasului, operaţia urmând să aibă loc după pregătirea interdisciplinară.

77 afișări
Imaginea articolului Medici austrieci: Este necesară operaţia în cazul lui Teo Trandafir. Starea pacientei s-a agravat

Medici austrieci: Este necesară operaţia în cazul lui Teo Trandafir (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Potrivit comunicării postate pe site-ul unităţii sanitare, decizia a fost luată având în vedere deteriorarea stării generale de sănătate a pacientei.

Mai multe intervenţii endoscopice au fost efectuate în ultima perioadă, dar acestea nu au avut rezultatul aşteptat, spun medicii austrieci.

Intervenţia chirurgicală va avea loc după pregătirea interdisciplinară.

Oficialii spitalului spuneau la sfârşitul săptămânii că având în vedere gravitatea bolii, o intervenţie chirurgicală ar putea avea loc săptămâna aceasta.

Clinica AKH anunţa, la începutul lunii februarie, că Teo Trandafir a fost supusă unei proceduri endoscopice, se recuperează bine şi ar putea reveni în ţară "curând". Totuşi, externarea ei a fost amânată din cauza unei complicaţii septice.

Teo Trandafir a fost transportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie.

Ea a fost internată la Terapie Intensivă în clinica din Viena, iar echipa medicală a optat pentru tratament, şi nu pentru intervenţie chirurgicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici