Medici specialişti din Turcia discută cu pacienţii români despre tratamente oncologice

Medici specialişti de la Anadolu Medical Center din Turcia se vor întâlni, miercuri, cu pacienţii români pentru a discuta despre cele mai moderne tratamente oncologice şi ginecologice, informează instituţia.

228 afișări
Imaginea articolului Medici specialişti din Turcia discută cu pacienţii români despre tratamente oncologice

Medici specialişti din Turcia discută cu pacienţii români despre tratamente oncologice (Imagine: Shutterstock)

Anadolu Medical Center, instituţie europeană de referinţa în domeniul oncologiei şi sănătăţii femeii, organizează, miercuri, o sesiune publică de prezentări şi consiliere medicală de specialitate cu privire la problemele critice de sănătate ale femeii, cu accent pe cele mai noi metode chirurgicale şi tratamente de ultima generaţie în oncologie.

Sesiunea este deschisă publicului, iar participanţii se pot înscrie în prealabil la numărul de telefon 021.207.00.50. Evenimentul public va avea loc la Marriott Grand Hotel din Bucureşti, salonul A, începând cu ora 14.00. Înregistrarea telefonică este obligatorie, întrucât locurile sunt limitate. Participarea este gratuită, mai spun reprezentanţii instituţiei medicale.

Prezentările vor fi susţinute de experţi din cadrul Anadolu Medical Center, respectiv Fatih Güçer, M.D. Assoc. prof. Obstetrică şi Ginecologie şi Necdet Üskent, M.D. profesor de Hematologie, Medicină Internă şi Oncologie Medicală.

Cei doi specialişti vor prezenta cele mai noi descoperiri şi performanţe în tratarea şi chirurgia cancerului de col uterin obţinute de experţii Anadolu. Cei doi medici vor prezenta apoi studii de caz, inclusiv poveşti de succes ale pacientelor din România.

Nu în cele din urmă, participanţii vor avea posibilitatea de a obţine consiliere în cadrul unor discuţii individuale.

Anadolu Medical Center (Istanbul, Turcia) furnizează expertiză de specialitate şi tratamente de ultimă generaţie în oncologie şi sănătatea femeii pentru pacienţi din toată lumea, având traducători în 28 de limbi de circulaţie internaţională.

Centrul a fost reacreditat în iulie 2011 de Societatea Europeană de Oncologie Medicală. Din 2002, Anadolu Medical Center este afiliat al Johns Hopkins Medicine, una dintre cele mai prestigioase instituţii medicale ale lumii, cu peste o sută de ani de expertiză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici