Medicii de familie se plâng că sistemul electronic CNAS nu funcţionează pentru a treia zi consecutiv

Medicii de familie anunţă, miercuri, că Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate (PIAS), sistemul electronic al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, nu funcţionează pentru a treia zi consecutiv.

261 afișări
Imaginea articolului Medicii de familie se plâng că sistemul electronic CNAS nu funcţionează pentru a treia zi consecutiv

Medicii de familie se plâng că sistemul electronic CNAS nu funcţionează pentru a treia zi consecutiv

"Componente ale Platformei Informatice a Asigurarilor de Sanatate returneaza extrem de multe erori pentru a treia zi consecutiv. Sistemul a functionat cu dificultate si saptamana trecuta insa in aceste zile sunt perioade intregi in care este aparent blocant, retetele functioneaza doar in mod offline iar serviciile nu se valideaza", anunţă Patronatul Medicilor de Familie Bucureşti-Ilfov.

Medicii se întreabă retoric cine răspunde pentru "funcţionarea dezastruoasă a platformei şi pentru nemulţumirea pacienţilor şi personalului medical"?

Reprezentanţii medicilor de familie spun că erorile pot fi urmărite pe platforma independentă de monitorizare www.siui-monitor.ro.

Probleme cu sistemul electronic al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate au fost pe tot parcursul anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici