Mehedinţi: Cadavrul unui bărbat, recuperat din Dunăre - VIDEO

Cadavrul unui bărbat a fost recuperat, sâmbătă, din Dunăre, de către poliţiştii şi pompierii din Mehedinţi, după ce un trecător a anunţat la 112 că l-a văzut plutind în Golful Dubova.

41 afișări
Imaginea articolului Mehedinţi: Cadavrul unui bărbat, recuperat din Dunăre - VIDEO

Mehedinţi: Cadavrul unui bărbat, recuperat din Dunăre (Captură video)

Cadavrul bărbatului a fost văzut de un trecător sâmbătă după-amiază plutind pe Dunăre, la kilometrul 970, în Golful Dubăva, din judeţul Mehedinţi.

Potrivit şefului Poliţiei Transporturi Orşova, Emil Almăjanu, trupul bărbatului era în stare avansată de putrefacţie.

"Am fost anunţaţi prin serviciul 112 că în dreptul Golfului Dubova a fost găsit un cadavru. Împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei de Frontieră Orşova, cu o şalupă a lor şi cu pompierii am intervenit pentru a-l aduce la mal. Este în stare avansată de putrefacţie", a declarat Almăjanu.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici