Mehedinţi: Circulaţie reluată pe DN 6, după ce un TIR s-a răsturnat pe şosea

Circulaţia rutieră a fost reluată pe DN6, între Drobeta Turnu Severin şi Craiova, la aproximativ trei ore după ce un TIR s-a răsturnat pe carosabil, duminică, în localitatea Tâmna, din judeţul Mehedinţi.

203 afișări
Imaginea articolului Mehedinţi: Circulaţie reluată pe DN 6, după ce un TIR s-a răsturnat pe şosea

Mehedinţi: Circulaţie reluată pe DN 6, după ce un TIR s-a răsturnat pe şosea (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, inspector Nicolae Lohon, traficul a fost reluat, duminică după-amiază, în jurul orelor 15.30, după ce la locul accidentului a ajuns o macara de mare tonaj care a îndepărtat TIR-ul de pe şosea.

Aceeaşi sursă a mai precizat că, în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilitt că şoferul TIR-ului, un cetăţean sârb în vârstă de 40 de ani, care circula între Drobeta Turnu Severin şi Craiova, a pierdut controlul volanului, a lovit un stâlp de electricitate, după care s-a răsturnat.

Autovehiculul de mare tonaj era încărcat cu baloţi din hârtie.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin pentru îngrijiri medicale, cu răni uşoare.

La faţa locului, au fost chemaţi şi reprezentanţi ai firmei de electricitate care să remedieze situaţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici