Meleşcanu a simţit că şi-a servit cu adevărat ţara

Fostul ministru al Apărării, Teodor Meleşcanu, a dorit să le mulţumească, la final de mandat, tuturor celor care l-au ajutat la îndeplinirea mandatului la conducerea instituţiei şi a declarat că niciodată mai mult ca în această funcţie nu a avut senzaţia că îşi serveşte cu adevărat ţara.

13 afișări
Imaginea articolului Meleşcanu a simţit că şi-a servit cu adevărat ţara

Meleşcanu a simţit că şi-a servit cu adevărat ţara (Imagine: Mediafax Foto)

"Doresc să mulţumesc întregului personal al Armatei române, militar dar şi civil deopotrivă, şi să le spun că în toţi aceşti ani în care am avut diverse funcţii şi demnităţi, niciodată nu am avut impresia ca în acest mandat de ministru al Apărării că servesc cu adevărat România", a spus Meleşcanu.

"A fost un privilegiu şi o onoare să pot să lucrez în această calitate", a adăugat fostul ministru al Apărării.

El i-a mulţumit preşedintelui Băsescu pentru că l-a numit în această calitate şi s-a declarat convins că succesorul său, Mihai Stănişoară, va reprezenta un câştig pentru Armată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici