Membrii Guvernului au ţinut un moment de reculegere pentru minerii decedaţi la Petrila

Membrii Guvernului au ţinut, la începutul şedinţei de miercuri, un moment de reculegere pentru minerii care şi-au pierdut viaţa în urma exploziilor produse, sâmbătă, în mina Petrila.

12 afișări
Imaginea articolului Membrii Guvernului au ţinut un moment de reculegere pentru minerii decedaţi la Petrila

Membrii Guvernului au ţinut un moment de reculegere pentru minerii decedaţi la Petrila (Imagine: Mediafax Foto)

Premierul Tăriceanu a transmis în numele Guvernului aprecierea pentru intervenţiile salvatorilor care au reuşit să aducă la suprafaţă trupurile neînsufleţite ale colegilor lor, se arată într-un comunicat al Executivului.

Două explozii au avut loc, sâmbătă, în mina Petrila. În urma deflagraţiilor, 12 mineri şi salvatori au murit, iar alţi 14 mineri au fost răniţi, dintre care 8 se află în stare gravă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici