Membrii unei grupări din Capitală căutaţi pentru infracţiuni, ridicaţi în urma unor descinderi

Poliţiştii bucureşteni, sprijiniţi de lucrători SPIR, au ridicat 16 persoane căutate pentru infracţiuni cu violenţă, în urma a 25 de descinderi făcute, miercuri dimineaţă, în Capitală, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

69 afișări
Imaginea articolului Membrii unei grupări din Capitală căutaţi pentru infracţiuni, ridicaţi în urma unor descinderi

Membrii unei grupări din Capitală căutaţi pentru infracţiuni, ridicaţi în urma unor descinderi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit comisarului Ciocan, poliţiştii, împreună cu lucrătororii SPIR şi procurori de la Parchetul Tribunalul Bucureşti, au descins, miercuri diminreaţă, începând cu ora 6.00, la 25 de locuinţe din Capitală, de unde au ridicat mai multe arme albe. De asemenea, în urma percheziţiilor au fost găsite şi arme de foc, acestea fiind deţinute legal.

Gruparea, condusă de Sile Pietroi (44 de ani), este acuzată de mai multe infracţiuni în Capitală şi judeţul Ilfov, precum şantaj, tâlhărie, lipsire de libertate, tentativă de omor, vătămare corporală, a spus comisarul Ciocan.

Membrii grupării au fost duşi la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri, iar poliţiştii continuă descinderile şi la alte locaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici