Mesaj cu greşeli gramaticale, scris de Inspectoratul Şcolar Alba, de Ziua Educaţiei, pe Facebook | FOTO

Un mesaj cu mai multe greşeli gramaticale şi de redactare a fost scris, vineri, pe pagina de Facebook a Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Alba, cu ocazia Zilei Internaţionale a Educaţiei, autorul acestuia notând, între altele, „a sărbătorii” sau „în zii de sărbătoare”.

381 afișări

În mesajul scris pe pagina de Facebook a IŞJ Alba apar mai multe greşeli gramaticale, cum ar fi „a sărbătorii cadrele didactice”, „un spectacol care face parte din Proiectului finanţat”, „ne-au onorat astăzi în zii de sărbătoare” sau „sectretar” sau „invitaţi din partea ... al Universităţii 1 Decembire”. Autorul mesajul făcea referire la „Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia”.

Ulterior, mesajul postat pe Facebook a fost corectat, după ce a fost criticat de internauţi.

”La multi ani!!! De ziua Educaţiei, ne-am adunat cu mic cu mare la Casa de Cultură Alba Iulia, pentru a sărbatori cadrele didactice ale judeţului nostru, intr-un spectacol care face parte din Proiectul finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, Copilaria Uneşte România!!! Multumim oficialitătilor locale, judeţene si naţionale, care ne-au onorat astazi in zi de sarbatoare, cu prezenţa,domnului Ministru Secretar de Stat Lixandru Florian Ionel, M.E.N, C.N.D.I.P.T , parteneri in proiect si invitati din partea Instituţiei Prefectului, a Universitaţii 1 Decembrie 1918 Alba Iulia şi a Consiliului Judeţean.Eveniment organizat de doamna Inspector Şcolar General prof. Marcela Daramus”, se arată în mesajul corectat, parţial, după criticile internauţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici