Mesaje de Crăciun 2021: Cele mai frumoase şi amuzante urări pentru cei dragi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

  • Fie că eşti genul minimalist şi la urări, sau preferi, din contră, exprimări bogate, urările de Crăciun sunt magice şi vor arăta celor dragi că te-ai gândit la ei. Iată câteva exemple dintre cele mai frumoase urări de sărbători.
  • Sărbătorile înseamnă mai mult decât cadouri şi pregătiri. Fie ca acest Crăciun să îţi aducă adevaratele miracole. Crăciun fericit!
3374 afișări
Imaginea articolului Mesaje de Crăciun 2021: Cele mai frumoase şi amuzante urări pentru cei dragi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

În una dintre cele mai frumoase perioade din an, Crăciunul, ne gândim la oamenii importanţi din viaţa noastră, la cei pe care îi apreciem şi admirăm. Şi pentru că ne simţim bine când primim urări de sărbători, putem, la rândul nostru, să-i facem pe ceilalţi să zâmbească şi să se simtă îndrăgiţi, cu mesaje alese.

 

Mesaje de Crăciun pentru familie şi rude

  • Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin. 
  • Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mânuşă şi va da din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!
  • Când eram mic, îmi doream să primesc cele mai frumoase cadouri de la Moş Crăciun. Anul acesta am învăţat că cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteţi voi. Sărbători fericite! Vă îmbraţişez cu drag.

 

Mesaje de Crăciun pentru prieteni

  • Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile şi retrăieşte miracolul nopţii de Crăciun! 
  • E momentul urărilor de bine, de sănătate, dragoste şi pace. Astea îţi doresc eu ţie, drag prieten/dragă prietenă. Fie ca această zi de Crăciun să fie cu adevărat specială pentru tine! Crăciun fericit! 
  • Crăciunul aduce bucurie şi în cele mai grele momente! Îţi doresc ca pacea şi dragostea să te cuprindă, în această perioadă! Sărbători Fericite! 

 

Mesaje de Crăciun pentru colegi/e sau şefi/e

  • Minunatele nopţi ale Craciunului, colindelor şi datinilor strămoşeşti să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeţii cei dragi. Vă doresc tot binele!
  • Fie ca de acest Craciun să ţi se îndeplinească toate dorinţele. Îţi doresc să fi fericit/ă şi sănătos/sănătoasă tot anul ce va veni. Crăciun fericit
  • Crăciunul este despre recunoaştere pentru tot ce avem. Este momentul ideal să apreciem dragostea din viaţa noastră, despre care credem, de multe ori, că ni se cuvine. Fie ca aceste sărbători de iarnă să îţi umple inima de dragoste şi binecuvântare!
 

Mesaje religioase de Crăciun

  • Crăciunul este momentul special în care ne amintim de naşterea Mântuitorului. Împarte lumina şi bucuria cu toţi cei dragi ţie de aceste Sărbători! Crăciun fericit!
  • Ridică-ţi fruntea ta creştine, Azi către rasarit, Şi-n casă candela să ardă, Căci Domnul nostru S-a Născut! 
  • Cete de îngeri să coboare în casa voastră şi să vă aducă vestea cea mare. Iar cel ce s-a născut, să vă umple casa cu pacea şi binecuvântarea Sa! 
 

Mesaje haioase de Crăciun 

  • Fie ca sfintele sărbători de iarnă să te găsească alături de colegii tăi. În traducere liberă, nici anul ăsta nu ai liber de Crăciun!
  • Ho Ho Ho, aţi văzut un ren maro? Sau un spiriduş în bleu? S-aveţi Moş gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulţi Ani (şi la mulţi bani)!
  • Dragă Moşule, anul acesta îmi doresc un cont gras şi un corp slab. Te rog să nu le amesteci. Mulţumesc!
     

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici