Mesajul Papei pentru cei implicaţi în războiul Israel-Hamas: Destul, fraţilor, destul

Papa Francisc şi-a reiterat apelul pentru încetarea ostilităţilor dintre Hamas şi Israel şi a cerut ca în Gaza să fie acceptat „mult mai mult" ajutor umanitar. Destul, fraţilor, destul", a fost mesajul tranşant al şefului Bisericii Catolice.

226 afișări
Imaginea articolului Mesajul Papei pentru cei implicaţi în războiul Israel-Hamas: Destul, fraţilor, destul

Mesajul Papei pentru cei implicaţi în războiul Israel-Hamas: Destul, fraţilor, destul

Papa s-a adresat duminică mulţimii din Piaţa Sfântul Petru din Vatican şi a transmis un mesaj pentru cei implicaţi în războiul Israel-Hamas.

El a spus că ostaticii deţinuţi de Hamas trebuie să fie eliberaţi şi a avertizat că utilizarea armelor nu va aduce niciodată pacea.

„Sunt aproape de toţi cei care suferă, palestinieni şi israelieni", a spus Papa, potrivit Sky News.

Liderul Bisericii Catolice a cerut crearea de coridoare umanitare şi a spus că este nevoie de o soluţie cu două state pentru a pune capăt conflictului dintre Israel şi Hamas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
papa,
mesaj,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici