Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis pentru românii care sărbătoresc Paştele Catolic şi pentru cei care sărbătoresc Floriile

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj pentru românii care sărbătoresc astăzi Paştele Catolic, dar şi pentru cei care sărbătoresc Floriile.

310 afișări
Imaginea articolului Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis pentru românii care sărbătoresc Paştele Catolic şi pentru cei care sărbătoresc Floriile

Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis pentru românii care sărbătoresc Paştele Catolic şi pentru cei care sărbătoresc Floriile

„Credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici le doresc să primească Învierea Domnului cu sănătate, pace sufletească, speranţă şi grijă faţă de semeni!

 
Chiar dacă aceste Sfinte Sărbători ne găsesc departe de cei pe care ni i-am dori alături, puterea credinţei noastre ne uneşte sufleteşte şi ne dă speranţa că, în curând, vom putea fi împreună din nou.
 
Vreau să transmit cele mai călduroase urări şi credincioşilor ortodocşi, greco-catolici, armeni şi cultelor neoprotestante care celebrează în această duminică Floriile, sărbătoarea smereniei şi iubirii.
 
Dragi români,
 
Fie ca sărbătorile pascale să ne aducă tuturor alinare şi puterea de a trece cu bine peste orice provocări. Sunt convins că uniţi şi încrezători în viitor vom ieşi întăriţi din această grea încercare.
 
Cristos a înviat!
 
Frohe Ostern!
 
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!”, este mesajul transmis de preşedinte pe site-ul preşedinţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici