Mesajul tulburător al unui Episcop despre cazul de la Caracal: Creşti 15 ani o copilă şi vine o jigodie şi o ia de lângă tine | FOTO

Mesaj tulburător al Episcopului Slatinei şi Romanaţilor, Presfinţitul Sebastian, care a venit, duminică, la Caracal, pentru a oficia o slujbă pentru Alexandra, acesta spunând: „Creşti 15 ani o copilă şi vine o jigodie şi o ia de lângă tine, şi îşi bate joc de ea şi o omoară”.

4389 afișări
Imaginea articolului Mesajul tulburător al unui Episcop despre cazul de la Caracal: Creşti 15 ani o copilă şi vine o jigodie şi o ia de lângă tine | FOTO

Mesajul tulburător al unui episcop Episcop despre cazul la Caracal: Creşti 15 ani o copilă şi vine o jigodie şi o ia de lângă tine

Episcopului Slatinei şi Romanaţilor, Presfinţitul Sebastian, a oficiat, duminică, la Caracal o slujbă pentru Alexandra, la care au asistat peste o sută de credincioşi. El a transmis un mesaj tulburător celor care au mers să se roage pentru fata omorâtă de Gheorghe Dincă.

„Evenimentele acestea care ne-au îngrozit pe toţi, mai cu seamă pe cei care aveţi fete, tinere, care sunt căutate şi preferate de aceste reţele ticăloase de oameni care nu se mai satură de bani şi de plăcere. Creşti 15 ani o copilă şi vine o jigodie şi o ia de lângă tine, şi îşi bate joc de ea şi o omoară, unul care n-a mişcat un ac ca să crească acel copil”, le-a transmis credincioşilor episcopul.

Acesta s-a rugat, împreună cu cei prezenţi, pentru Alexandra şi pentru toate victimele traficului de persoane. Presfinţitul Sebastian a spus că slujba pe care a făcut-o este un parastas, dar a precizat că şi-ar dori să se dovedească „încă o dată incompetenţa autorităţilor”, care să fie nevoite să îşi ceară scuze şi să anunţe că Alexandra trăieşte.

Alexandra Măceşanu (15 ani) a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut în aprilie 2019 şi Luiza Melencu (18 ani). Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce Alexandra a sunat, joi, de trei ori la 112 pentru a-şi anunţa răpirea. Dincă şi-a recunoscut faptele şi a spus le-a omorât pe fete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici