Video METEO #azi 8 octombrie 2019: Vreme deosebit de rece. De când cresc temperaturile

Vremea va fi deosebit de rece, anunţă meteorologii care au emis şi o informare fără cod valabilă pentru toată ţara până marţi dimineaţă la ora 10.00

2042 afișări

ROMANIA, MARŢI

VREME DEOSEBIT DE RECE

Vremea va fi deosebit de rece, anunţă meteorologii care au emis şi o informare fără cod valabilă pentru toată ţara până mâine dimineaţă la ora 10.00. Maximele termice se vor încadra între 9 şi 17 grade Celsius iar cerul va fi variabil, mai mult noros în prima parte a zilei. Izolat va ploua în centrul ţării şi în est iar vântul va sufla cu intensificări pe litoral.

ROMANIA, MARŢI NOAPTEA

TEMPERATURI FOARTE SCĂZUTE, CEAŢĂ ŞI BRUMĂ

La noapte, cerul va fi variabil, mai mult senin în majoritatea regiunilor. Minimele vor fi foarte scăzute, între -2 şi 8 grade. În depresiunile din estul Transilvaniei temperatura nocturnă va ajunge la -8 grade Celsius. La câmpie se va produce ceaţă, iar în centru şi la deal se va produce brumă.

BUCURESTI

CRESC TEMPERATURILE DE MÂINE

În Capitală vremea va fi deosebit de rece azi, cu cer variabil şi vânt moderat. Maxima zilei va fi de 14 grade, iar minima de 4 grade Celsius. De mâine vremea se încălzeşte iar temperaturile ajung la cele normale pentru luna octombrie. Joi vor fi condiţii de ploi slabe iar vântul va avea intensificări de scurtă durată.

MUNTE

NINSORI, STRAT NOU DE ZĂPADĂ

La munte, în Carpaţii Orientali şi Meridionali va ninge iar la altitudine se va depune un nou strat de zăpadă. Vântul va avea intensificări şi va spulbera zăpada. În zonele montane din Moldova şi Transilvania precipitaţiile vor fi mixte. Maximele se vor încadra între 2 şi 12 grade iar minimele vor ajunge la -7 grade Celsius.            

TARA

VREME MAI CALDĂ DE MIERCURI

De mâine vremea devine mai caldă, apropiată de normalul perioadei, în toată ţara. Maximele vor ajunge la 22 de grade Celsius iar minima va fi de -6 grade în Transilvania. În vest şi nord sunt posibile ploi slabe. Joi se răceşte uşor în zonele intracarpatice şi se încălzeşte în rest. Ploile vor apărea în vest şi nord-vest, iar noaptea în sudul ţării. Vântul va sufla cu intensificări la munte iar dimineaţa şi noaptea, izolat, vor fi condiţii de ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici