METEO. Vin ninsorile la munte. Strat de zăpadă de 3 centimetri în România în munţii cei mai vizitaţi de turişti

  • Meteorologii au anunţat un strat de zăpadă de 2 centrimetri la Bâlea Lac şi 3 centimetri pe Vârful Omu
  • Temperaturile au valori scăzute, negative în timpul nopţii.
  • Se anunţă valori scăzute în continuare
1120 afișări
Imaginea articolului METEO. Vin ninsorile la munte. Strat de zăpadă de 3 centimetri în România în munţii cei mai vizitaţi de turişti

METEO. Vin ninsorile la munte. Strat de zăpadă de 3 centimetri în România în munţii cei mai vizitaţi de turişti

Stratul de zăpadă măsoară, miercuri, 2 centimetri la Bâlea Lac, în Munţii Făgăraş, şi 3 centimetri la Vârful Omu, în Bucegi, după ce, în timpul nopţii a nins. Meteorologii anunţă că în zilele următoare, în zonele înalte, sunt posibile precipitaţii mixte.

Meteorologii Centrului Regional Transilvania Sibiu au spus, miercuri, că la Bâlea Lac, în Munţii Făgăraş, a nins, iar stratul de zăpadă măsoară 2 centimetri.

Temperaturile sunt scăzute în continuare, având, în timpul nopţii valori negative, astfel că în zonele montane înalte este posibil să mai ningă, iar la altitudini mici sunt prognozate precipitaţii mixte.

Şi la Vârful Omu, în masivul Bucegi, a nins, aici stratul de zăpadă măsurând 3 centimetri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici