Metoda Loverboy e intens folosită de traficanţii de persoane. Doi bărbaţi din Dâmboviţa au fost reţinuţi după ce ar fi exploatat sexual o fată de 17 ani

  • Doi bărbaţi, de 22 şi 57 de ani, au fost reţinuţi de poliţiştii şi procurorii DIICOT Dâmboviţa, fiind acuzaţi că ar fi exploatat sexual o fată de 17 ani.
1580 afișări
Imaginea articolului Metoda Loverboy e intens folosită de traficanţii de persoane. Doi bărbaţi din Dâmboviţa au fost reţinuţi după ce ar fi exploatat sexual o fată de 17 ani

Doi bărbaţi din Dâmboviţa au fost reţinuţi după ce ar fi exploatat sexual o fată de 17 ani

Cei doi inculpaţi au transportat joi cu maşina o fată de 17 ani într-o locaţie aflată pe DN 71 Târgovişte – Bucureşti, în vederea exploatării acesteia prin practicarea prostituţiei stradale, potrivit unui comunicat al DIICOT Dâmboviţa. 

Minora a fost depistată de jandarmi, iar la o distanţă de 100-200 metri au fost găsiţi şi cei doi bărbaţi, care o monitorizau din maşină.

„În urma cercetărilor efectuate în cauză, s-a stabilit faptul că, în perioada august 2020 – octombrie 2020, unul dintre inculpaţi a racolat persoana vătămată minoră prin metoda Loverboy, iar mai apoi, împreună cu celălalt inculpat, a transportat-o în diverse locuri din preajma municipiului Târgovişte, în vederea exploatării acesteia prin practicarea prostituţiei stradale, însuşindu-şi sumele de bani obţinute din această activitate (aproximativ 7000 lei)”, se arată în comunicat.

Cei doi inculpaţi vor fi prezentaţi vineri Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Aceştia sunt acuzaţi de trafic de minori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici