Metrorex: circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura conform graficului

Metrorex respinge ideea unei mişcări de protest a angajaţilor, luni, într-un comunicat.

510 afișări
Imaginea articolului Metrorex: circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura conform graficului

Metrorex: circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura conform graficului

„Ca urmare a informaţiilor apărute în presă conform cărora există suspiciunea ca circulaţia la metrou să fie perturbată în perioada următoare, Metrorex asigură publicul călător de întreaga sa disponibilitate, circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura conform graficului existent”, a anunţat societatea.

În media au apărut informaţii privind o posibilă mişcare de protest, luni, la Metrorex, caare să susţină greva angajaţilor STB.

Directorul STB Adrian Criţ a declarat duminică că liderul sindicatului reprezentativ din STB, Vasile Petrariu, este şi preşedintele federaţiei sindcale din care face parte sindicatul STB şi cel de la Metrorex, făcând legătura cu un posibil protest care ar urma să aibă loc luni la metrou. „Dânsul a spus că mâine angajaţii Metrorex se vor coaliza cu angajaţii STB. Doresc să anunţ instuţiile publice să intervină, pentru că acest lucru nu mai poate continua”, a spus Adrian Criţ, directorul STB la Digi24.

Într-o declaraţie făcută duminică liderul sindical Vasile Petrariu a admis posibilitatea unei greve la metrou. „Nu am această informaţie, dar este posibil, pentru că există acest spirit de solidaritate şi cred că ar fi foarte bine dacă s-ar întâmpla acest lucru”, a declarat liderul sindical.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici