Migranţi bengalezi, descoperiţi ascunşi în cutii de carton

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au depistat, ascunşi într-o autoutilitară, şaisprezece cetăţeni din Bangladesh care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria. Şoferul este cercetat pentru trafic de migranţi.

44 afișări
Imaginea articolului Migranţi bengalezi, descoperiţi ascunşi în cutii de carton

Sursa foto: Poliţia de Frontieră Română

„Azi noapte, în jurul orei 00:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român. Bărbatul conducea o autoutilitară înmatriculată în România şi transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, cutii de carton pe ruta România-Italia. În baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit al mijlocului de transport în urma căruia poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul destinat transportului de marfă, în interiorul cutiilor de carton transportate, şaisprezece cetăţeni străini”, anunţă Poliţia de Frontieră.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări.

„În cadrul verificărilor, colegii noştri au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 21 şi 40 de ani, intraţi legal în România. Având în vedere aspectele constatate, poliţiştii de frontieră au demarat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de migranţi pentru şofer şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetăţenii depistaţi ascunşi în mijlocul de transport, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsurile legale care se impun”, se arată în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici