Mihaela Borcea a rămas fără permis. A fost prinsă conducând cu 116 km la oră

Mihaela Borcea, fosta soţie a acţionarului FC Dinamo Cristi Borcea, a rămas fără permis auto pentru trei luni după ce a fost prinsă de poliţişti conducând cu viteza de 116 kilometri la oră, pe un bulevard din oraşul Buzău.

1994 afișări
Imaginea articolului Mihaela Borcea a rămas fără permis. A fost prinsă conducând cu 116 km la oră

Mihaela Borcea a rămas fără permis. A fost prinsă conducând cu 116 km la oră (Imagine: Constantin Vladescu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Buzău, Mihaela Borcea, care se îndrepta spre Capitală la volanul unui BMW, a fost oprită de poliţişti la Buzău, la sfârşitul săptămânii, după ce a fost prinsă de radar conducând cu 116 kilometri la oră.

Mihaelei Borcea i-a fost reţinut permisul de conducere pentru trei luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici