Mihai Chirica, infectat cu noul coronavirus. Mesajul primarului din Iaşi: „Am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19”

  • Mihai Chirica a fost depistat cu noul coronavirus
  • Primarul din Iaşi a făcut anunţul pe Facebook
  • Acesta s-a izolat şi spune că se simte „normal”
3408 afișări
Imaginea articolului Mihai Chirica, infectat cu noul coronavirus. Mesajul primarului din Iaşi: „Am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19”

Primarul Mihai Chirica a explicat pe reţeaua de socializare că nu are simptome şi că a făcut testul după ce mai multe persoane din primărie, inclusiv unul dintre viceprimari, s-au îmbolnăvit de Covid 19. Chirica l-a desemnat pe viceprimarul Radu Botez să-i ţină locul şi a anunţat că va păstra legătura cu acesta prin intermediul telefonului.

Redăm integral mesajul postat de Mihai Chirica pe contul său de Facebook:

„Dragi ieşeni,

Fidel promisiunii făcute de a fi întotdeauna sincer cu dumneavoastră, concetăţenii mei, vreau să vă anunţ că am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am făcut acest test după ce am aflat că o parte dintre colegii de muncă din primărie au contractat noul coronavirus.

Vă anunţ că m-am izolat , ma simt normal şi că în următoarea perioadă voi urma schema de tratament recomandată de specialişti pentru a ţine boala sub control. Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă. Până atunci, îl desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a  prelua atribuţiile de primar , coleg cu care ma voi consulta permanent.

Este un moment foarte bun pentru a repeta îndemnurile de a fi responsabili şi solidari în această perioadă atât de dificilă pentru toţi.
Dragi ieşeni, aveţi grijă unii de ceilalţi , feriţi-va de boală şi nu uitaţi ca sănătatea e un dar .

Vă mulţumesc pentru înţelegere!”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici