Mii de oameni din cinci localităţi, fără curent electric din cauza unui incendiu în Alba

Mii de persoane din comunele Vidra, Sohodol, Avram Iancu, Gârda de Sus şi din oraşul Câmpeni au rămas, marţi seara, fără curent electric după ce Electrica a decis să oprească alimentarea deoarece focul izbucnit într-o gospodărie ajungea aproape de liniile de înaltă tensiune.

835 afișări
Imaginea articolului Mii de oameni din cinci localităţi, fără curent electric din cauza unui incendiu în Alba

Mii de oameni din cinci localităţi, fără curent electric din cauza unui incendiu în Alba (Imagine: Florin Buliga/ Mediafax Arhiva Foto)

Pompierii din Câmpeni intervin, marţi seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două anexe gospodăreşti, o magazie şi o bucătărie de vară, în localitatea Tarsa din comuna Avram Iancu, judeţul Alba.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, maior Fogarasi Tristan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că flăcările ajungeau până aproape de firele de alimentare de înaltă tensiune.

„Din cauza incendiului izbucnit la Tarsa, Electrica a oprit alimentarea cu curent electric pe o linie, fiind afectat parţial oraşul Câmpeni şi parţial comuna Sohodol. Totodată, fără alimentare cu curent electric au rămas comunele Vidra, Avram Iancu şi Gârda de Sus. Focul nu ajungea la firele de curent electric, însă măsura a fost luată preventiv”, a declarat maior Fogaraşi Tristan.

În total, câteva mii de persoane au rămas fără curent electric, autorităţile declarând că alimentarea se va porni doar după lichidarea incendiului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici