Mii de sindicalişti au mărşăluit în Bucureşti

Peste 7.000 de sindicalişti afiliaţi la Blocul Naţional Sindical (BNS) au plecat în marşul de protest organizat, joi, în Bucureşti, cerând păstrarea locurilor de muncă şi preţuri accesibile la produsele şi serviciile de bază.

12 afișări
Imaginea articolului Mii de sindicalişti au mărşăluit în Bucureşti

Mii de sindicalişti au mărşăluit în Bucureşti(Imagine din arhivă; Ştefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Sindicaliştii au urmat traseul Şoseaua Kiseleff - Piaţa Victoriei - Calea Victoriei - strada Dem I. Dobrescu - strada Alexandru Boteanu - strada C.A. Rosetti - Piaţa George Enescu.

Ajunşi la Guvern, aceştia au huiduit şi au strigat "Hoţii!". Sindicaliştii au trecut pe la Ministerul Economiei şi Ministerul Muncii.

Sindicaliştii, îmbrăcaţi cu tricouri albe şi cu şepci cu însemnele BNS, au avut pancarte şi bannere pe care scria "Criza nu se combate singură".

Protestarii au venit din toate colţurile ţării şi au reprezentat sectoare diferite de activitate.

Peste 500 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Bucureşti au asigurat ordinea publică pe timpul marşului de protest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici