Mii de turişti au petrecut weekend-ul pe Valea Prahovei. Temperaturile au depăşit zece grade

Mii de turişti au petrecut sfârşitul de săptămână pe Valea Prahovei, unde temperaturile au depăşit zece grade Celsius în staţiuni şi unde s-a putut schia la Azuga şi în fun park-ul din Buşteni.

193 afișări
Imaginea articolului Mii de turişti au petrecut weekend-ul pe Valea Prahovei. Temperaturile au depăşit zece grade

Mii de turişti au petrecut weekend-ul pe Valea Prahovei. Temperaturile au depăşit zece grade (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit autorităţilor locale, câteva mii de turişti au petrecut week-end-ul în staţiunile de pe Valea Prahovei. La Azuga, s-a schiat pe pârtia Cazacu şi pe zona destinată începătorilor de pe pârtia Sorica.

Turiştii au putut, de asemenea, să schieze pe suprafaţa sintetică amenajată în fun park-ul din staţiunea Buşteni, iar la baza pârtiei Kalinderu, din Buşteni, pe o porţiune unde nu bate soarele, zeci de copii s-au dat cu sania pe un strat de zăpadă artificială.

Administratorii pârtiilor au pornit tunurile de zăpadă toată săptămâna, însă temperaturile ridicate pentru această perioadă a anului nu i-au ajutat să formeze un strat consistent de zăpadă artificială pe pârtii.

În acest week-end, în staţiunile de pe Valea Prahovei s-au înregistrat temperaturi de peste zece grade Celsius.

Şi pe munte a fost soare, însă vântul a bătut cu putere astfel încât, duminică, telecabina care urcă la Babele nu a fost pornită din cauza vântului puternic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici