Militar de la unitatea militară din Cincu, găsit împuşcat în cap

Un militar de la unitatea militară Cincu, judeţul Braşov, a fost găsit împuşcat în cap, marţi seara, în timp ce se afla la serviciu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4190 afișări
Imaginea articolului Militar de la unitatea militară din Cincu, găsit împuşcat în cap

Militar de la unitatea militară din Cincu, găsit împuşcat în cap (Imagine: Cristi Vatavu/ Foto Mediafax)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Braşov, Adriana Palaghiea, serviciul de urgenţă 112 a fost alertat în jurul orei 22.00 pentru a interveni în cazul unui bărbat de 30 de ani, găsit mort, împuşcat în cap.

"Se pare că este cadru militar. A fost găsit la unitatea militară cu plagă împuşcată cranian. În ce condiţii, nu pot preciza. A plecat un echipaj cu medic de la Făgăraş“, a afirmat reprezentanta Ambulanţei Braşov.

Poliţia militară a deschis o anchetă în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici