Millennium Building a contestat anularea autorizaţiei pentru Cathedral Plaza

Hotărârea Tribunalului Dâmboviţa de anulare a autorizaţiei de construcţie în baza căreia a fost început proiectul Cathedral Plaza, de lângă Catedrala romano-catolică "Sf. Iosif" din Bucureşti, a fost atacată cu recurs de firma constructoare, Millennium Building Development.

51 afișări
Imaginea articolului Millennium Building a contestat anularea autorizaţiei pentru Cathedral Plaza

Millennium Building a contestat anularea autorizaţiei pentru Cathedral Plaza (Imagine: Răzvan Chiriţă - Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Dâmboviţa, judecător Adriana Motoroiu, recursul a fost depus, iar după ce va fi motivată hotărârea de fond, dosarul va fi înaintat la instanţa de control judiciar, urmând a primi un termen de judecată.

"Tribunalul Dâmboviţa a anulat, pe 27 februarie, autorizaţia de construire a Cathedral Plaza, emisă de Primăria sectorului 1 Bucureşti. Instanţa dâmboviţeană a respins şi cererea Arhiepiscopiei Romano-Catolice privind obligarea Millennium Building Development, constructorul imobilului Cathedral Plaza, şi a Primăriei sectorului 1 la plata daunelor morale şi a cheltuielilor de judecată. Acum firma a atacat cu recurs hotărârea Tribunalului", a declarat judecătorul Adriana Motoroiu, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Dâmboviţa.

Citeşte şi:

Autorizaţia de construcţie a proiectului Cathedral Plaza, anulată

Dosarul Cathedral Plaza, strămutat la Tribunalul Dâmboviţa

Lucrările la Cathedral Plaza au rămas suspendate printr-o decizie a Curţii de Apel Craiova

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici