Ministerul de Interne, mesaj pentru români, în prag de primăvară

  • Odată cu venirea primăverii, conform datinilor, românii se pregătesc de curăţenie.
  • Aşa că autorităţile vin cu un mesaj clar: oamenii să nu mai dea foc la frunze şi alte resturi din gospodării sau pe câmp.
384 afișări
Imaginea articolului Ministerul de Interne, mesaj pentru români, în prag de primăvară
„Curăţenia de primăvară nu se face prin arderea necontrolată a resturilor vegetale. Riscaţi să vă daţi foc gospodăriilor şi să puneţi în primejdie viaţa oamenilor”, transmite MAI, iar cifrele vorbesc de la sine.
 
În ultimele 7 zile au avut loc peste 4.400 de incendii din cauza arderilor necontrolate. Din nefericire, două persoane şi-au pierdut viaţa. Iar în ceea ce priveşte daunele materiale,  41.000 de hectare de teren au fost afectate, iar 1.400 de hectare de păduri distruse.
 
„Vă rugăm insistent, OPRIŢI INCENDIERILE TERENURILOR!”, mai transmite instituţia, pe Facebook. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici