Ministerul Educaţiei propune extinderea anului şcolar, începând cu septembrie 2022

  • Ministerul Educaţiei propune extinderea anului şcolar din septembrie 2022.
  • O altă variantă luată în calcul este revenirea la anul şcolar de trei trimestre.
  • Conform unei declaraţii telefonice la Digi24, predarea online nu a funcţionat în mod corespunzător.
1986 afișări
Imaginea articolului Ministerul Educaţiei propune extinderea anului şcolar, începând cu septembrie 2022

„Ministerul Educaţiei va propune, din timp, extinderea anului şcolar, începând cu septembrie 2022. Ministerul Educaţiei oricum susţine ideea extinderii perioadei de cursuri pentru învăţământul preuniversitar, cu atât mai mult cu cât predarea online a generat pierderi, deci este nevoie de timp pentru recuperare”, a spus ministrul.

O altă variantă luată în calcul este şi revenirea la anul şcolar de trei trimestre. „Sunt argumente pro şi argumente contra. Este nevoie de consultare publică”, a spus ministrul Sorin Cîmpeanu.

Ministerul Educaţiei va organiza consultări cu asociaţiile din învăţământ şi cele ale părinţilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici