Ministerul Sănătăţii ia măsuri speciale după ce trei angajaţi au fost depistaţi cu COVID -19

  • Un număr de trei angajaţi ai Ministerului Sănătăţii au fost depistaţi cu infecţie cu noul coronavirus
  • Astfel, sunt impuse măsuri speciale la nivelul instituţiei. Una dintre acestea este că se va interzice total accesul vizitatorilor.
  • Procesul de testare al angajaţilor continuă, conform normelor.
507 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii ia măsuri speciale după ce trei angajaţi au fost depistaţi cu COVID -19

Ministerul Sănătăţii ia măsuri speciale FOTO Profimedia

În total, trei angajaţi ai MS au fost testaţi pozitiv, în decurs de trei zile. Unul dintre ei este internat într-un spital de boli infecţioase, urmând ca în cursul zilei de marţi să fie internaţi şi ceilalţi doi.

Marţi a fost realizată dezinfectarea spaţiilor din zona unde se află departamentul în care îşi desfăşoară activitatea persoanele depistate pozitiv.

Începând de miercuri, în cadrul Ministerului Sănătăţii vor fi luate o serie de măsuri suplimentare. Astfel, se va interzice total accesul vizitatorilor.

De asemenea, instituţia va funcţiona în condiţii speciale, în care jumătate de personal va fi prezent fizic în instituţie, iar cealaltă jumătate va efectua programul de lucru în regim de telemuncă.

Toate spaţiile MS vor fi supuse procesului de dezinfecţie/nebulizare.

Procesul de testare al angajaţilor continuă, conform normelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici