Ministerul Turismului pune la dispoziţia publicului toate documentele privind cheltuielile sale

Ministerul Turismului organizează, marţi şi joi, la Palatul Parlamentului, "Ziua documentelor deschise", unde vor avea acces atât publicul larg, cât şi jurnaliştii şi parlamentarii care vor să verifice documentele privind sumele cheltuite de minister, a anunţat marţi instituţia.

18 afișări
Imaginea articolului Ministerul Turismului pune la dispoziţia publicului toate documentele privind cheltuielile sale

Ministerul Turismului pune la dispoziţia publicului toate documentele privind cheltuielile sale (Montaj foto)

Astfel, Ministerul Turismului a anunţat că vor fi aduse la Parlament toate documentele referitoare la acţiunile de promovare a turismului desfăşurate sub mandatul ministrului Elena Udrea.

"Continuând seria acţiunilor dedicate transparenţei instituţionale, Ministerul Turismului îşi deschide porţile pentru publicul larg, jurnalişti, parlamentari, inclusiv pentru membrii Comisiei parlamentare de anchetă, pentru verificarea sumelor cheltuite de Ministerul Turismului pentru acţiuni de promovare a turismului şi a imaginii României", se arată într-un comunicat al Ministerului Turismului.

Totodată, prin această acţiune se arată, potrivit Ministerului Turismului, că acuzaţiile cu privire la lipsa de transparenţă a instituţiei sunt nefondate.

Acţiunea organizată de Ministerul Turismului la Parlament se va desfăşura în sala de şedinţe a grupului parlamentar al PDL din Camera Deputaţilor, etaj 1M, între orele 17:00-19:00, marţi, 25 august 2009 şi joi, 27 august 2009.

Accesul publicului se va face pe la intrarea S1, de la Parcul Izvor.

Elena Udrea a declarat săptămâna trecută că nu se va mai prezenta la audierile comisiei parlamentare de anchetă, dacă nu va fi modificată componenţa acesteia, precizând însă că angajaţilor instituţiei nu li s-a interzis participarea la audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici