Ministrul Doina Pană la bursa locurilor de muncă: Îmi place că sunt locuri pentru ingineri, industria a repornit

Ministrul pentru Dialog Social, Doina Pană, a declarat, vineri, la Bistriţa, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, că existenţa a numeroase locuri de muncă pentru ingineri demonstrează că industria s-a repornit şi că drumul este "cel bun".

148 afișări
Imaginea articolului Ministrul Doina Pană la bursa locurilor de muncă: Îmi place că sunt locuri pentru ingineri, industria a repornit

Ministrul pentru Dialog Social, Doina Pană (Imagine: Cristina Sabău/Mediafax Foto)

Ministrul pentru Dialog Social, Doina Pană, a făcut un tur al agajatorilor prezenţi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi de la Bistriţa, însoţită de subprefectul Ovidiu Frenţ şi de directorul AJOFM, Otilia Râpan.

“Bursa e un eveniment fericit pentru că, în loc să meargă cu jalba în proţap pe la fiecare angajator, cel care vrea să muncească vine şi găseşte angajatorii aici. Ce-mi place, faţă de alte ediţii, e că sunt foarte multe locuri de muncă pentru calificaţi şi chiar pentru ingineri, ceea ce înseamnă că, într-adevăr, industria s-a repornit şi suntem pe drumul bun", a afirmat ministrul.

Pană a adăugat că tot mai multe sunt situaţiile în care vin investitorii şi creează locuri de muncă.

Vineri, la Bistriţa, la Bursa pentru absolvenţi organizată de AJOFM, au fost oferite 235 de locuri de muncă vacante, din care 19 pentru persoane cu studii superioare. S-au căutat agenţi de vânzări, contabili, confecţioneri textile, şoferi, vânzători, barmani, ospătari, dar şi ingineri.

La nivel naţional, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi oferă peste nouă mii de locuri de muncă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici