Ministrul Educaţiei cere profesorilor să încheie situaţia şcolară fără supraîncărcarea programului

Ministrul Educaţiei atrage atenţia inspectorilor şcolari, directorilor şi cadrelor didactice că se apropie sfârşitul semestrului I şi că până în 29 ianuarie trebuie să ia toate măsurile pentru terminarea cursurilor în bune condiţii, punând accent pe încheierea situaţiei şcolare "în condiţii optime".

62 afișări
Imaginea articolului Ministrul Educaţiei cere profesorilor să încheie situaţia şcolară fără supraîncărcarea programului

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Ministerul Educaţiei informează, marţi că ministrul Daniel Funeriu a semnalat faptul că "una din preocupările prioritare trebuie să o constituie organizarea şi desfăşurarea activităţii instructiv-educative în condiţii de disciplină şi siguranţă".

"În acest sens, factorul cheie este atenţia ce va fi acordată respectării regulamentelor şcolare şi a celor de ordine interioară la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ", potriit sursei citate.

În acest context, ministrula a atras atenţia în mod deosebit asupra încheierii situaţiei şcolare a elevilor "în condiţii optime, evitându-se pe cât posibil supraîncărcarea programului de lucru".

Elevii vor fi în vacanţă în perioada 30 ianuarie - 7 februarie, cursurile începând în 8 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici