Ministrul Educaţiei îndeamnă la calm şi responsabilitate. Ce spune despre îngheţarea anului şcolar

  • Nu se îngheaţă anul şcolar
  • Ministrul Educaţiei îndeamnă la calm şi responsabilitate
  • Specialiştii din Minister discută zilele acestea strategia de urmat
8831 afișări
Imaginea articolului Ministrul Educaţiei îndeamnă la calm şi responsabilitate. Ce spune despre îngheţarea anului şcolar

Ministrul Educaţiei îndeamnă la calm şi responsabilitate. Ce spune despre îngheţarea anului şcolar

„Nu se îngheaţă anul şcolar”, a declarat pentru Edupedu.ro ministrul Educaţiei, Monica Anisie. Oficialul a precizat că specialiştii din Minister discută zilele acestea strategia de urmat, după ieşirea din epidemia de coronavirus, dar că „nu se pune problema îngheţării anului şcolar”.

Declaraţia ministrului Educaţiei vine la o zi după ce preşedintele Klaus Iohannis a declarat starea de urgenţă în România şi a anunţat că şcolile vor fi închise, iar activitatea din învăţământul preuniversitar şi universitar se suspendă.

„La momentul acesta, după ce vom ieşi din perioada aceasta de stare de urgenţă, vom analiza care sunt măsurile cele mai bune care să vină în sprijinul elevilor şi studenţilor. Dar nu se pune problema îngheţării anului şcolar“, a declarat Monica Anisie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici