Ministrul Educaţiei, lămuriri despre situaţia şcolară a elevilor care nu pot face lecţii online. Cum li se vor încheia mediile

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, face precizări despre modul în care va fi încheiată situaţia şcolară a elevilor care nu pot participa la cursurile online.

5513 afișări
Imaginea articolului Ministrul Educaţiei, lămuriri despre situaţia şcolară a elevilor care nu pot face lecţii online. Cum li se vor încheia mediile

Ministrul Educaţie, lămuriri despre situaţia şcolară a elevilor care nu pot face lecţii online. Cum li se vor încheia mediile

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, face precizărimodul în care se va desfăşura învăţământul online în România, în următoarea perioadă.
 
„Dacă elevul nu a avut nicio notă şi nu a participat la lecţiile online, media de pe primul semestru devine medie anuală. Dacă media e sub 5, profesorul va stabili modalitatea în care să dea o lucrare sau un proiect, care devine media anuală”, a declarat Anisie la Realitatea Plus.
 
„Dacă avem două note, media se încheie fără probleme. Dacă elevul vrea să-şi mărească media, profesorul poate să-i pună note pentru perioada şcolii online şi în felul ăsta se încheie media”,  a mai precizat ministrul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici