Ministrul Muncii, huiduit de pensionari la Galaţi

Ministrul Muncii, Paul Păcuraru, a fost huiduit, duminică, la Galaţi, la o întâlnire cu pensionarii când le-a spus că angajaţii caselor judeţene de pensii îşi fac treaba şi că majoritatea pensiilor sunt corect calculate.

2 afișări
Imaginea articolului Ministrul Muncii, huiduit de pensionari la Galaţi

Ministrul Muncii, huiduit de pensionari la Galaţi

Aproximativ 600 de pensionari au fost prezenţi în sala casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi la întâlnirea cu ministrul Muncii, cu reprezentanţii Casei Naţionale de Pensii, europarlamenrtarul PSD Adriana Ţicău şi deputatul şi purtătorul de cuvânt al PC, Bogdan Ciucă.

În momentul în care le-a spus că angajaţii caselor judeţene de pensii îşi fac treaba şi că majoritatea pensiilor sunt corect calculate, ministrul a fost huiduit de pensionari.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici